joi, 12 ianuarie 2017

Legile schimbate peste noapte in Romania cauzeaza probleme.

In Romania totul este posibil. Nimic nu este predictibil si pentru mediul de afaceri acest lucru este profund nociv.Modul in care au fost adoptate noile modificari fiscale nu este conform cu speranta mediului de afaceri si a contribuabililor in general de a trai intr-un mediu legislativ stabil si predictibil, deoarece multe dintre schimbari implica ajustarea unor planuri de afaceri deja facute pentru anul 2017.

Modificarea acestor planuri trebuie facuta acum in regim de urgenta, mediul de afaceri neavand la dispozitie timpul necesar pentru a fundamenta si finanta decizii financiare extrem de importante pentru activitatea tuturor companiilor, indiferent de marimea sau natura capitalului lor social.

De asemenea, decizii majore de investitii trebuie acum reexaminate pentru a reduce la maximul posibil impactul negativ pe care modificari de legislatie fiscale adoptate “peste noapte” le pot avea.

http://www.profit.ro/stiri/economie/ultimele-modificari-fiscale-centralizate-consultant-oamenii-de-afaceri-trebuie-sa-si-modifice-urgent-planurile-16479410

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu