joi, 18 august 2011

Banca Romaneasca si-a schimbat site-ul

Designul arata in sfarsit decent, culoarea predominanta fiind galbenul si verdele: http://www.banca-romaneasca.ro

Pe prima pagina sunt promovate cele mai importante produse oferite de banca: e-bancamea pentru tranzactii online, similar cu homebank-ul de la ING (care in opinia mea ramane cea mai avansata/user friendly interfata web pentru plati online), calculator rate, depozite, curs valutar Banca Romaneasca.

Site-ul e curatel dar se putea mult mai bine pentru un site proaspat lansat in 2011. De ex. casuta de cautare in site e pixelata, la fel si banda pe care "sta" meniul principal: "Pentru tine", "Pentru compania ta", etc.

Conform cursvalutar.dailybusiness.ro cel mai bun curs valutar, astazi, 18 august 2011, este oferit Banca Romaneasca pentru euro si usd.

Istoric oficial:

Banca Romaneasca a fost infiintata în anul 1993 ca banca comerciala universala, in totalitate cu capital privat, largindu-si treptat gama de produse si servicii, astfel încat să vina in intampinarea nevoilor partenerilor sai de afaceri.

In octombrie 2003, National Bank of Greece a achizitionat de la Fondul Romano-American de Investitii 81.65% din capitalul social al Bancii Romanesti, devenind astfel actionar majoritar. Includerea bancii in Grupul NBG a reprezentat una dintre cele mai semnificative etape din istoria Bancii Romanesti si o garantie pentru o pozitie importanta pe piata si pentru o dezvoltare strategica pe termen lung a acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu