luni, 29 noiembrie 2010

Curs valutar Volksbank

"Volksbanken" a fost infiintat in anul 1922 in Austria ca institutie centrala a mai multor cooperative de credit regionale organizate pe sistemul Schulze-Delitzsch. Hermann Schulze-Delitzsch in 1850 a conceput un sistem avantajos prin care micii mestesugari aveau acces la resurse financiare fara a plati dobanzi uriase. Astfel s-a nascut prima cooperativa de credit, cunoscuta sub numele de Volksbank.

In 1859, la numai noua ani dupa lansarea primei cooperative de credit erau deja infiintate 183 de Volksbanken-uri, cu 18.000 de membri in Saxonia si Prusia de Est. Este uimitor faptul ca, de-a lungul istoriei lor de peste 150 de ani, nici una dintre aceste banci nu a dat faliment.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG , in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, banca ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

Conform segmentelor de piata traditionale Volksbank Romania si-a indreptat inca de la inceputul activitatii sale atentia catre persoanele fizice si intreprinderile mici si mijlocii oferind produse si servicii bancare perfect adaptate nevoilor clientilor sai.

Daca sunteti interesat de cursul valutar oferit de aceasta banca puteti sa le vizitati site-ului la adresa www.volksbank.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu