joi, 11 februarie 2010

Curs valutar BNR 11 februarie 2010

Leul s-a apreciat azi 11 februarie 2010, Banca Nationala a Romaniei afisand o cotatie de 4,1071 lei pentru un euro si de 2,9849 lei pentru un dolar sua.

"Moneda nationala a avut o alta zi favorabila si s-a intarit usor fata de euro, simultan cu reducerea nervozitatii privind Grecia. Bursele din Asia au crescut puternic ajutate de stiri pozitive din Australia si din China. CDS-urile au scazut, atat pentru pietele emergente, cat si pentru cele dezvoltate. Prin urmare, apetitul fata de risc a crescut si am putea vedea leul apreciindu-se semnificativ fata de euro", spun dealerii bancilor comerciale.

Ne asteptam ca estimarea PIB sa confirme ca Romania a iesit din recesiune. Efectul de baza favorabil e puternic diminuat in principal de majorarile de accize. Luate toate impreuna, aceste date ar trebui sa fie favorabile leului

Maine este o zi cu foarte multe date privind economia Romaniei. Este foarte probabil ca INS sa confirme ca Romania a iesit din recesiune cu o rata de crestere trimestriala de 0,6% , ceea ce ar intari sentimentul de incredere in moneda nationala.

sursa hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu