joi, 20 august 2009

Vreau un HTC Magic

De ce ?

Pentru ca vreau sa ma conving ca se poate. Ceva mai bun. Diferit si inovativ.

Ca exista o companie acolo care e in stare sa se bata cu Apple si celebrul lor iphone. Ca posesor de iphone 2g si acum 3gs niciun munte de argumente si review-uri nu ma poate convinge ca HTC Magic sau Hero e mai bun decat iphone. Singura solutie e sa il butonez cu propriile maini, sa ii "simt" ecranul tactil, sa vad ce poate androidul, cat de "multitasking" e, ce aplicatii sunt disponibile si mai ales cat de utile sunt.

E strigator la cer ca la 2 ani de la aparitia iphone-ului, companii cu bugete imense (vezi nokia, samsung, sony ericsson, motorola) sa nu fie in stare sa scoata un concurent daca nu mai bun dar macar competitiv cu un produs al unei companii care nu avea nici o treaba pana acum 2 ani cu industria de telefonie mobila.

E chiar asa greu sa angajezi o super firma de design care sa iti deseneze niste butoane, o interfata atragatoare si prietenoasa daca tu nu te pricepi ? Doar Apple poate ? Mai ales cand ai banii si know how-ul ?

Ecranul tactil - pana acum doar Apple avea tehnologia ? Am inteles ca noile telefoane HTC bazate pe android in sfarsit au reusit in 2009 sa realizeze un ecran performant...vreau sa vad :).

Vreau sa compar cat tine bateria in conditii de stres similare.
Vreau sa vad calitatea pozelor tinand cont ca ambele produse au camere foto similare de ~ 3 mega pixeli.
Vreau sa navighez pe web si sa compar experienta intre cele 2 telefoane.
Vreau sa compar calitatea sunetului ca mp3 player.
Vreau sa vad daca e mai bun din punct de vedere al semnalului fata de iphone (care are destule hibe).

Ar mai fi multe de zis dar cel mai mult imi doresc sa scriu un review comparativ intre cele 2 telefoane: iphone 3gs si htc magic (al 2-lea telefon cu sistemul de operare android) care este disponibil la Vodafone de la 1 august.

Post scris pentru concursul "Imi doresc un HTC Magic", organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

Mult succes tuturor concurentilor la acest concurs!.

3 comentarii:

  1. si eu sunt curios ce e de capul htc-ului, daca prin miracol ajunge la tine sa te tii de cuvant cu review-ul comparativ :P

    RăspundețiȘtergere
  2. review comparativ? pai sa-l compar.. cu ce? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. excuse me...n-am vazut cu cine vorbeai :p

    RăspundețiȘtergere